RedStar Actief

RedStar is teler, verpakker en verkoper van kwalitatief hoogwaardige smaaktomaten. Deze smaaktomaten zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook enorm gezond. Dat tomaten zoveel gezondheidsvoordelen met zich mee brengen stralen wij ook graag uit.

RedStar heeft meer dan 100 vaste medewerkers in dienst. Om goed werk te kunnen leveren, moeten de medewerkers zich ook goed voelen. RedStar draagt daarin ook haar steentje bij en biedt ieder jaar een nieuw en op maat gemaakt programma aan om de medewerkers gezond, fit, productief en gemotiveerd te houden.

RedStar werkt samen met een inhouse diëtist en personal trainer van Westland-Gezond. In het programma van RedStar Actief bieden wij onze collega´s sportactiviteiten aan op de locaties Poortcamp, Dinteloord en Voorne-Putten. Met elkaar doen we mee aan verschillende evenementen, zoals de Viking Run, Ride for the Roses en de Bruggenloop. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan workshops over voeding en beweging en bieden we een mini-inloopspreekuur aan waarin alle vragen op het gebied van voeding en beweging beantwoord worden. Ook wordt er kosteloos 2 keer per jaar een Health Check aangeboden. Hierbij wordt je lijf en leefstijl onder de loep genomen; gewicht, vetpercentage, cholesterol, lenigheid en nog veel meer. 

shutterstock 113011621 700x302

 

Tijdens de Health Checks worden samen met de personal trainer specifieke doelen opgesteld; dit kan zijn om meer te gaan bewegen, een voedingspatroon aan te passen of misschien zelfs een hardloopwedstrijd te lopen. De personal trainer adviseert onze collega's hierin en helpt hen de doelen te realiseren. 

Want RedStar is zuinig op haar personeel. 

 

ESF2


RedStar Actief is mede mogelijk gemaakt 
met steun van het Europees Sociaal Fonds.