Boutique Restaurant Bavette

Bavette

Bij Boutique Restaurant Bavette werken wij met ons vlees van eigen weide en wordt er gewerkt volgens het Boutique Butcher concept. De runderen leven op eigen weide achter het restaurant en zijn 100% zuivere Wagyu en Hereford runderen. Na een onbezorgd leven op de weides is het vlees van onze Wagyu's en Herefords rijk van smaak. Doordat wij de dieren alle ruimte geven om te groeien en de dieren alle vrijheid hebben om zich te bewegen en de spieren soepel te houden bezit het vlees extra malsheid.

In onze keuken vindt u onze Meat Market, een slagersvitrine, waar onze gasten zelf een favoriet stuk rundvlees kunnen uitkiezen en de bereidingswijze (pan of Big Green Egg) kunnen kiezen. Het team van Bavette adviseert bij de Meat Market, 

zij vertellen de gasten over het vlees en de verschillende eigenschappen van de Hereford- en Wagyu runderen.

Bavette & RedStar

Bavette 4

Naast het restaurant fungeert Boutique Restaurant Bavette ook als een ware Boutique. Er kan in de Boutique vlees worden gekocht voor thuis, maar ook sauzen, verschillende jamsoorten, sappen, chutneys en ook de heerlijke RedStar tomaten. 

Wij werken graag met de beste en meest verse producten, liefst uit de regio. Hier sluiten de RedStar tomaten heel goed bij aan. De tomaten zijn van ontzettend hoge kwaliteit en hebben een prachtige smaak. Ook de aanwezigheid van verschillende kleuren tomaten geeft veel mogelijkheden voor de opmaak van de gerechten. 

Foodhallen Rotterdam

Bavette Foodhallen 5 web

In augustus 2018 is op de Kop van Zuid in Rotterdam de Foodhallen geopend. 15 verschillende foodconcepten onder 1 dak én Bavette heeft er een stand met Burgers en Ballen. Verschillende burgers met Rotterdamse namen worden belegd met de lekkerste RedStar tomaten.