Ons bedrijf

RedStar is al bijna 70 jaar dé totaalspecialist op het gebied van hoogwaardige kwaliteit smaaktomaten. Als totaalspecialist teelt, verpakt en verkoopt RedStar jaarrond pure, verse smaaktomaten. Wat betekent dat zij snel en adequaat kan inspelen op de wensen van haar klanten. Daarnaast denkt RedStar graag mee met de klant. Om samen te werken en te inspireren, op het gebied van marketingconcepten, verpakkingen, schapposities en Category Management.

RedStar is van oorsprong een familiebedrijf en is ontstaan in 1953. Het bedrijf breidde zich in de jaren uit en in 1996 ging het officieel door onder de naam RedStar. Sindsdien is RedStar uitgegroeid tot een sterke internationale partner, die in 2017 een omzet van bijna 100 miljoen euro realiseerde. Naast teeltlocaties in Nederland heeft RedStar samenwerkingsverbanden met teeltlocaties in Engeland (Thanet Earth) en Marokko. Mede hierdoor kan RedStar haar klanten jaarrond voorzien van een totaalassortiment aan smaaktomaten van contant hoge kwaliteit. Op de verschillende locaties werken in totaal circa 150 vaste medewerkers, wat in piektijden met uitzendkrachten kan oplopen tot 700 medewerkers. Allen met een liefde voor het product en de mogelijkheid zich binnen het bedrijf te kunnen ontplooien. RedStar wil een voorbeeld zijn om voor te werken, mee samen te werken en in te investeren.

RedStar is altijd op zoek naar de allerbeste smaaktomaten door het selecteren van nieuwe rassen en kwaliteits- en smaaktesten te verrichten. Met 13 certificeringen voldoet RedStar aan de allerhoogste kwaliteitseisen, waardoor de voedselveiligheid en een uitstekende houdbaarheid worden gewaarborgd. Daarnaast hecht RedStar veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierbij toont zij aan dat duurzaamheid en winstgevende groei elkaar niet hoeven uit te sluiten. In haar moderne kassen wordt gestreefd naar een maximaal duurzame teelt. Het verpakken van het product gebeurt in het state-of-the-art verpakkingscentrum in De Lier (NL), waar zich tevens het hoofdkantoor van de organisatie bevindt.

Visie
RedStar wil het nuttigen van smaaktomaten tot een ware belevenis maken. 
Beleef de smaak. Met RedStar.

Missie
RedStar streeft ernaar een organisatie te zijn die haar klanten jaarrond voorziet van pure verse smaaktomaten van een constant hoogwaardige kwaliteit. Door zelf te telen, verpakken, verkopen en constant te zoeken naar een verbetering van haar assortiment en daarmee de categorie van de klant, levert RedStar een optimale service en aantoonbare toegevoegde waarde. De basis voor een ware smaakbeleving en betrouwbare partner in de keten.