Nieuws

RedStar verblijdt kinderen met gezonde lieveheersbeestjes

Tomatenspecialist RedStar zet lieflijke lieveheersbeestjes van snoeptomaatjes in om kinderen aan een gezonde traktatie te helpen. In de Week van het SnoepGOED wil de grootste teler van exclusieve tomaatjes in ons land met alle andere kwekers en telers van groenten en fruit het belang van een dagelijkse portie fruit en groente onderstrepen.

Lees meer...

RedStar zet forse stap in verminderen plastic

Tomatenspecialist RedStar is erin geslaagd om de hoeveelheid plastic voor verpakkingen in de supermarkt nog verder te verminderen. Door uitbreiding van een speciale productielijn, kunnen nu nog meer tomaten worden verpakt in dunne plastic schaaltjes in plaats van de dikkere emmertjes. Daardoor wordt 40% minder plastic gebruikt.

Lees meer...

RedStar steunt de Voedselbanken ook in 2021 met tomaten

RedStar steunt Voedselbanken Nederland komend jaar weer met tomaten. Voedselbanken Nederland startte in 2018 een proef om meer groente en fruit vanuit het Westland in de voedselpakketten te krijgen. RedStar is enthousiast deelnemer van dit hartverwarmende project.

Lees meer...

Tomatenteler RedStar zet zorgsterren in het culinaire zonnetje

De medische zorgverleners van Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam, Reinier de Graaf in Delft en Haga in Den Haag werden gister getracteerd op duizenden culinaire tomaatjes in feestelijke verpakking. De artsen en verplegend personeel krijgen er receptkaarten bij er om een lekker drankje mee te maken.

Lees meer...

Red Desire nu ook verkrijgaar bij AH online

De Red Desire mini-pruim trostomaten is nu onder eigen naam ook online verkrijgbaar bij Albert Heijn. Het is een nieuwe stap, nadat vorig jaar onze trostomaten al onder AH-huismerk in het schap verschenen.

Lees meer...

Wervelwind treft kassen tomatenteler RedStar

Tomatenteler RedStar uit De Lier is donderdagochtend opgeschrikt door een enorme wervelwind die over de kassen van het bedrijf in Tinte-Oostvoorne trok.

Lees meer...

De afzet van specialty-tomaten door RedStar wordt nauwelijks geraakt door de coronacrisis.

De afzet van specialty-tomaten door RedStar wordt nauwelijks geraakt door de coronacrisis. Qua bedrijfsvoering nam RedStar al vroeg maatregelen.

Lees meer...

RedStar bespaart 28% plastic met nieuwe schalen

Tomatenteler RedStar heeft een belangrijke stap gezet in het verminderen van plastic in de supermarkt.

Lees meer...

RedStar benoemt nieuwe CEO

Henri Lambriex is benoemd tot CEO van RedStar. Henri volgt Kees van Oostenrijk op.

Lees meer...

RedStar introduceert overheerlijke ‘Tomato Salsa-kit’

RedStar introduceert de ‘Tomato Salsa-kit’. Deze Salsa-kit bevat alle ingrediënten om op gemakkelijke wijze een lekkere, gezonde en vooral verse tomatensalsa te kunnen bereiden.

Lees meer...