Verpakken

Van 200 gram flowpacks tot kistjes van 3 kilogram en van éénpersoonsshakers tot grootverpakkingsdozen van 10 kilogram. Hout, karton en plastic. En sinds dit jaar hebben we ook een topseal machine in beheer. In ons state-of-the-art verpakkings- en distributiecentrum in De Lier (NL) komen de meest uiteenlopende verpakkingen voorbij.

Verpakken & logistiek RedStar

Dagelijks worden in dit centrum tussen de 100.000 en 200.000 kilogram smaaktomaten verpakt. Via 14 volautomatische verpakkingslijnen vinden de tomaten hun weg naar de klant.

Betrouwbaar eindproduct
Ook hier werken we volgens de strengste eisen op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid en kwaliteit. Onze kwaliteitscontroleurs keuren de tomaten bij binnenkomst, tijdens het verpakkingsproces en voor verlading naar de klant. Voor opslag en verwerking maken wij gebruik van geconditioneerde ruimtes. De hoge automatiseringsgraad maakt optimale tracking & tracing mogelijk en resulteert in een uiterst betrouwbaar eindproduct.

Kwaliteits- en smaaktesten
We beschikken over de volgende certificeringen: 

  • BRC-A (wereldstandaard voor voedselveiligheid)
  • IFS higher level (dé internationale norm voor voedselveiligheid van voedingsmiddelen)
  • Qualität und Sicherheit (kwaliteitszorgsysteem voor Duitse retail)
  • RIK (Reglement Interne Kwaliteitscontrole)
  • ℮-teken (erkend bedrijfscontrolesysteem van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit)


Verpakkingen op maat
Een kwaliteitsproduct in RedStar-merk of verpakt in uw private label. We helpen graag mee in het ontwikkelen van uw verpakkingen. Leg uw wensen en ideeën aan ons voor. We hebben de know-how om nieuwe concepten snel naar de markt te brengen. Zonder concessies te doen aan kwaliteit. Samen brengen we uw tomatencategorie naar een hoger level.

Bekijk onze verpakkingsvormen of lees meer over onze verkoopafdeling of de toegevoegde waarde van Category Management.