Verkopen

RedStar streeft naar directe en langdurige relaties met haar klanten. We treden op als partner in de keten om maximaal in te spelen op de wensen van de consument en onderscheiden ons door de klant te ontzorgen en optimale service te verlenen.

Assortiment RedStar

Assortiment 
RedStar kent een volledig assortiment van 9 verschillende soorten smaaktomaten: van mini-pruimtomaten tot cocktailtomaten en van cherry- tot snacktomaten. Die zowel onder het merk ‘RedStar’ als onder private label verkrijgbaar zijn. Met de focus op smaak en drang naar innovatie zijn we altijd op zoek naar de allerbeste smaaktomaten, om ons huidige assortiment te optimaliseren.

Totaalspecialist
Als totaalspecialist telen, verpakken en verkopen we jaarrond. Hierdoor kunnen we snel en adequaat inspelen op de wensen van onze klanten. Om samen te werken en te inspireren, op het gebied van marketingconcepten, verpakkingen, schapposities en Category Management.

Verkopen

Business & Marketing
RedStar houdt de trends in de markt nauwlettend in de gaten. We volgen ontwikkelingen bij onze telers, gebruiken informatie van smaakpanels, analyseren cijfers van marktonderzoeken en bedenken nieuwe concepten om zo ons en uw succes te vergroten.

We zijn ervan overtuigd dat innovaties ook mogelijk zijn op de weg naar de consument. Denk aan nieuwe toepassingen van tomaten, combinaties van tomaat met andere producten, beleving op de winkelvloer en rond het groenteschap, acties, presentaties en tastings. Denkt u na over nieuwe concepten? Bespreek uw ideeën en wensen met RedStar. We helpen u graag om nieuwe concepten snel op de markt te brengen.

Certificaten
Onze verkoopafdeling is IFS Broker en Qualität und Sicherheit (kwaliteitszorgsysteem voor Duitse retail) gecertificeerd. 

Lees hier onze algemene verkoopvoorwaarden

Pure taste. True partners.